Nieuwsbrief april-mei

Nieuwsbrief april-mei 2019

Zorgplan Praktijk

Met veel trots kunnen wij u melden dat Therapeutisch Centrum van Berkel op 22 maart de HCA Audit voor de Zorgplan Praktijk (voorheen Plus Praktijk) wederom heeft behaald!

Dit betekent dat wij ook de komende twee jaar weer door de zorgverzekeringen erkend worden als Top Fysiotherapie Praktijk. Hierdoor bent u verzekerd van de best mogelijke zorg binnen de fysiotherapie.

Tijdens de audit werd er onder andere getoetst op:

  • Cliëntenzorg
  • Professioneel handelen
  • Veiligheid
  • Inrichting van de praktijk

Zie voor meer informatie; https://www.healthcareauditing.nl/fysiotherapie/praktijkaudit-fysiotopics/

Scholing

We zijn weer druk bezig (geweest) met het volgen van scholing en het bijwonen van bijeenkomsten.

Zo heeft Elizabeth in april haar laatste lesweek van haar opleiding Sportfysiotherapie. In deze week heeft ze ook haar theorie- en praktijkexamen. Om de opleiding helemaal af te ronden moet ze in de maanden na de examens nog enkele andere opdrachten uitvoeren. We wensen haar veel succes met deze laatste loodjes!

In april is Ingrid naar de bijeenkomst van COPD-netwerk Fysuvo geweest. Hier is gesproken over ademspiertraining en over de nieuwe regelgeving rondom de vergoedingen van fysiotherapie bij COPD.
Mark is naar een bijeenkomst geweest van Echonetwerk Brabant. Het onderwerp van de bijeenkomst was het creëren van uniformiteit van echografisch onderzoek bij carpaal tunnel syndroom. Na de presentatie was er ruimte om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk.

Ondertussen is Gemma ook nog steeds druk bezig met

haar eerste jaar van de opleiding tot manueel therapeut.

 

Gratis Proefles Fysio Fit (Mama)

De afgelopen tijd zijn er wat veranderingen geweest in de Fysio Fit trainingen. Zo zijn we op maandagochtend gestart met een nieuwe groep om 9.00u buiten en is de avond-groep verhuist naar donderdagavond 19.15u binnen in de zaal van EBC Noord. In april en mei kunt u een gratis proefles volgen in deze groepen. Heeft u zin om mee te trainen?

Neem contact met ons op via 073-5475454 of info@fysiovanberkel.nl

of vraag er naar bij uw fysiotherapeut of trainer.

 

Parkeerplaats toch nog te gebruiken na 1 mei

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is het huurcontract van de parkeerplaats naast de praktijk toch niet per 1 mei 2019 opgezegd. Dit betekend dat we tot nader bericht gewoon gebruik kunnen blijven van de parkeerplaatsen.

Het contract kan vanaf 1 mei per direct opgezegd worden. Mocht dit het geval zijn zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk hiervan op de hoogte gebracht wordt.