Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwe collega

In november is onze nieuwe collega Linda gestart bij Therapeutisch Centrum van Berkel. Ze is werkzaam als fysiotherapeut en begeleidt ook trainingsgroepen. We heten Linda van harte welkom en wensen haar veel werkplezier toe!
Even voorstellen:

Mijn naam is Linda van Bakel, 24 jaartjes jong en geboren en getogen in Veghel. Ik ben afgelopen jaar, na het afronden van mijn stage in Eindhoven, afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool. Hierna ben ik in Boekel aan de slag gegaan als fysiotherapeut. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of op de squashbaan of  ga ik lekker een rondje hardlopen. Ook in mijn vakanties ben ik graag sportief bezig. Ik ga vaak in de bergen hiken, via ferrata’s klimmen en snowboarden. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd ook graag een hapje en/of drankje doen met vriendinnen of mijn vriend.

 

 

Cursus

Marian heeft begin december deelgenomen aan de cursus ´Explain Pain´. Deze cursus gaat in op chronische aspecifieke pijn en dan m.n. gericht op het zelfmanagement van de patiënt. De nieuwste wetenschappelijke inzichten over pijn werden hierbij besproken.

Ingrid is in november naar de jaarlijkse BHV (bedrijfshulpverlener) herhalingsdag geweest. Op deze dag komen zowel in theorie als in de praktijk onderwerpen als EHBO, reanimatie, brand en ontruiming aan bod.

Zorgverzekering 2019

Het nieuwe jaar is in aantocht. Denkt u er daarom aan om na te kijken hoe u in 2019 verzekerd bent (voor fysiotherapie)?

Ixorg

Ixorg is mogelijk een alternatieve vorm van verzekeren indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie:

Bij ixorg bouw je middels een maandelijkse inleg een “eigenzorgpotje” op voor je reguliere kosten voor fysiotherapie. Daarnaast profiteer je van een unieke ongevallendekking voor medisch noodzakelijke fysiotherapie na een ongeval. Tevens zijn ernstige blessures zoals spierscheuringen of botbreuken altijd gedekt.

Met ixorg spaar je voor zorg die je wellicht in de toekomst nodig hebt.

 

Feestdagen

Maandagavond 24, dinsdag 25 en woensdag 26 december is de praktijk gesloten. Ook maandagavond 31 december en dinsdag 1 januari is de praktijk dicht.

 

Wij wensen u fijne kerstdagen en een heel mooi en gezond 2019 toe!

Team Therapeutisch Centrum van Berkel