Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september 2018

Master manuele therapie

Gemma is in september gestart met de post-HBO master ‘manuele therapie’ op het SOMT in Amersfoort. Dit is een 3 jaar durende deeltijd studie. De studie richt zich op het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in de armen en benen. Daarnaast is de studie gericht op wetenschappelijk onderzoek, zodat de cliënt op basis van het huidige beste bewijsmateriaal geholpen kan worden. We wensen Gemma veel succes en plezier met haar opleiding!

 

Reminders trainingscentrum:

Voor wie het een beetje vergeten was, hierbij even een kleine reminder m.b.t. het trainen in ons trainingscentrum;
Wij vragen alle cliënten van het trainingscentrum om in onze zaal, zeker met het najaar en de winter op komst, schone schoenen te dragen. U kunt uw schoenen in de kleedkamer wisselen en achterlaten. Daarnaast verzoeken wij u om te komen op de afgesproken tijd en niet eerder. Dit i.v.m. de planning van onze trainers en om iedereen voldoende begeleiding te kunnen bieden. Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking.

Fiets veilig stallen

Aan de buitenmuur van ons pand zijn vier bevestigingspunten voor fietsen aan de muren gemaakt zodat u uw fiets voortaan extra kunt zekeren indien u dat wenst.

 

Beweegweek

Van 6 t/m 12 oktober 2018 staat onze jaarlijkse beweegweek weer op het programma. Het accent ligt tijdens deze week niet op prestatie, wij vinden plezier in bewegen veel belangrijker!

Ook dit jaar is er weer een quiz waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Vragen die u laten nadenken over bewegen, voeding en gezondheid. De quiz is vanaf 6 oktober te vinden op onze facebookpagina; www.facebook.com/Fysiovanberkel

Lees meer over de Beweegweek.